@aprilia652

Aprilia Handri @aprilia652

April 1999🇮🇩 🏡Kepulauan Riau, Indonesia 🎓solo, Indonesia

Ally as Princess Belle tonight!! ✨ LOVED this so much! ALL 9’s!!!!! truly a beautiful & elegant performance that brought tears to our eyes! no words! so beyond proud of @allybrooke !! a true princess! our absolute favorite! 🥺💛🥀
-Minnie 🐭 & LadyBelle 💛
•••
#allybrooke #dwts #teamtime2shine
@allysminniebelle

Ally as Princess Belle tonight!! ✨ LOVED this so much! ALL 9’s!!!!! truly a beautiful & elegant performance that brought tears to our eyes! no words! so beyond proud of @allybrooke !! a true princess! our absolute favorite! 🥺💛🥀 -Minnie 🐭 & LadyBelle 💛 ••• #allybrooke #dwts #teamtime2shine

Are you guys ready for my upcoming movie Jeritan Malam? Really transformed myself in this movie. Stay tuned for more details! 🎥
@claurakiehl

Are you guys ready for my upcoming movie Jeritan Malam? Really transformed myself in this movie. Stay tuned for more details! 🎥

When you shoot your shot and it lands.. 🙂
@sergegnabry

When you shoot your shot and it lands.. 🙂

❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@eumalvinosalvador

❤️❤️❤️❤️❤️❤️

We don’t have to be ordinary💋 @fashionnova #ad
@jennadavis

We don’t have to be ordinary💋 @fashionnova #ad

This is important to me. The Supreme Court will hear an abortion restriction that could change the future of abortion access. ‪That's why I'm wearing my @sophieratner_jewelry #bansoffmybody necklace. Text BANSOFF to 22422 to sign the petition @PPact. #myrightmydecision 💕
@alisonbrie

This is important to me. The Supreme Court will hear an abortion restriction that could change the future of abortion access. ‪That's why I'm wearing my @sophieratner jewelry #bansoffmybody necklace. Text BANSOFF to 22422 to sign the petition @PPact. #myrightmydecision 💕

GIVEAWAY ALERT!!!🎉 Siapa yang mau make up look samaan kayak aku? Download aplikasi @shopee_id dan follow akun aku di #ShopeeFeed sekarang! Aku selalu update barang2 rekomendasiku disitu looh, jangan lupa belanja ya biar kita bisa samaan❤

Oh yaa, siapa yang mau Samsung A10 secara GRATIS? Caranya gampang!

1. Ikuti akun #ShopeeFeed aku di aplikasi Shopee, check
https://shopee.co.id/demilangston_feed atau klik link di bio aku!
2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku
3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku

Semoga beruntung ya!! Oh ya guys, siap-siap deh dari sekarang barang mana yang pengen kamu beli di @shopee_id. Mulai hari ini bakalan ada #Shopee1111BigSale lhohhh, Pasti Diskon 50% Setiap Hari dan Gratis Ongkir Min. Belanja RP 0. Siapa sih yang nggak mau, ya kan?!
#ShopeeFeedID
@demilangston

GIVEAWAY ALERT!!!🎉 Siapa yang mau make up look samaan kayak aku? Download aplikasi @shopee id dan follow akun aku di #shopeefeed sekarang! Aku selalu update barang2 rekomendasiku disitu looh, jangan lupa belanja ya biar kita bisa samaan❤ Oh yaa, siapa yang mau Samsung A10 secara GRATIS? Caranya gampang! 1. Ikuti akun #shopeefeed aku di aplikasi Shopee, check https://shopee.co.id/demilangston feed atau klik link di bio aku! 2. Like photo-photo di akun Shopee Feed ku 3. Comment dan mention 3 temen kamu di akun Shopee Feed ku Semoga beruntung ya!! Oh ya guys, siap-siap deh dari sekarang barang mana yang pengen kamu beli di @shopee id. Mulai hari ini bakalan ada #shopee1111bigsale lhohhh, Pasti Diskon 50% Setiap Hari dan Gratis Ongkir Min. Belanja RP 0. Siapa sih yang nggak mau, ya kan?! #shopeefeedid

Our Super Eagle. 🇳🇬🦅
[📸: @espzenss]
•
•
•
#alexiwobi #iwobi #nigeria #supereagles #internationalfootball #singapore
@everton

Our Super Eagle. 🇳🇬🦅 [📸: @espzenss] • • • #alexiwobi #iwobi #nigeria #supereagles #internationalfootball #singapore

I need to stop smoking Backwoods 🤦🏽‍♀️🤷🏽‍♀️🍃💨
@karrueche

I need to stop smoking Backwoods 🤦🏽‍♀️🤷🏽‍♀️🍃💨

Main bhi Rumi hoon. Shams ki talaash hai.
@ayushmannk

Main bhi Rumi hoon. Shams ki talaash hai.

Mama Judy is in the house 😍🌺
@pink

Mama Judy is in the house 😍🌺

Ini keluargaku! 😍❤️🔥 Kira2 kalian mau aku bikin konten Youtube sama yg mana nih? Bikin apa yaa kira2 🙈❤️
@aurelie.hermansyah

Ini keluargaku! 😍❤️🔥 Kira2 kalian mau aku bikin konten Youtube sama yg mana nih? Bikin apa yaa kira2 🙈❤️

Currently in cold London but thinking of this hot day in Tokyo
@karen_gallman

Currently in cold London but thinking of this hot day in Tokyo

A little preview... Blonde ambition 👱🏾‍♀️💋
@mzgossipgirl

A little preview... Blonde ambition 👱🏾‍♀️💋

Frero 💪🏼🔥 #handmade #ribeng #7 #10
@princeboateng

Frero 💪🏼🔥 #handmade #ribeng #7 #10

newest skin obsession @poosh 🍯
@kourtneykardash

newest skin obsession @poosh 🍯

Happy anniversary to my rocks !! Love you both ❤️❤️❤️ #familyfirst #familydinner
@therealkarismakapoor

Happy anniversary to my rocks !! Love you both ❤️❤️❤️ #familyfirst #familydinner

Hoje é aniversário dessa menina mulher linda, amada, talentosa @lelle !!! Parabéns baby que você seja muito muito feliz no seu ano novo, dinda estará sempre aqui torcendo e vibrando com e por você !!!
@pretagil

Hoje é aniversário dessa menina mulher linda, amada, talentosa @lelle !!! Parabéns baby que você seja muito muito feliz no seu ano novo, dinda estará sempre aqui torcendo e vibrando com e por você !!!

@seriea

"Non sono io a inseguire i record, i record inseguono me”. Congratulazioni, #CR700! ⚽️ // "It's not me looking for records, it's the records that are looking for me." Congratulations, CR700! ⚽ #SerieATIM #wearecalcio